фото: Твитер / - фото: Твитер
11/08/2021 u 21:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ: Боље да су Здравко и Милоjко предложили закон него што су скакали по Jапану

Попис jе за наш народ jедна од наjважниjих тема, а ДФ никада ниjе издао и изневjерио оне коjе jе заступао.

ДФ jе jош од избора ове владе тражио да она предложи Закон о попису коjи jе одавно био припремљен и њоj достављен jош у марту. Дакле, намjера да се побjегне од пописа ниjе повезана са одсуством ДФ са пленарних засиjедања Скупштине већ су у питању други разлози. Уосталом, боље да су Здравко и Милоjко предложили закон него што су недавно скакали по Jапану, саопштили су из Демократског фронта.

Такође како наводе у саопштењу, истина jе да ДФ од децембра прошле године тражи одржавање пописа и зато jе амандманом на буџет обезбиjедио неопходна средства да се у потпуности реализуjе. Ниjе Кривокапић истакао да jе проблем у закону него у роковима и да се попис не може због тога реализовати у овоj години. Ко му jе бранио да закон предложи Скупштини jош у марту? Ако jе само проблем у Закону нека Здравко Кривокапић предложи Закон о попису и ДФ ће  га гласати. Било jе и до сада времена да се таj закон предложи али то очигледно Кривокапића ниjе интересовало. 

– Дакле, само нека он предложи Закон о попису и ДФ jе ту да гласа, као што ћемо бити ту и када се буде гласао нови Тужилачки савjет, а свакако да има читав низ других предлога закона за наше оправдано одсуство са засиjедања Скупштине – додају из ДФ-а.

Како су саопштили, попис jе за наш народ jедна од наjважниjих тема, а ДФ никада ниjе издао и изневjерио оне коjе jе заступао.

У коначном, ниjесмо знали да jе одузимање мерцедеса, авиона и кабинета овако повезано са пописом, али ево испада да jесте, закључују из ДФ-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

12. maj 2024 12:46