/ Foto: IVAN PETROVIĆ IPE
13/12/2022 u 16:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

DF poručio pristalicama pokreta "Ima nas": Milo juče čitav dan ni da vam mahne

Funkcioneri DPS-a su javno pozivali na ovaj skup, govoreći da se radi o "danu D” i "sudnjem danu”, a sad tim ljudima okreću leđa, navodi se u saopštenju DF-a

Demokratski front (DF) tvrdi da DPS i Milo Đukanović ne smiju da stanu iza protesta i preuzmu odgovornost, već se kriju iza naroda i, kako kažu, "nekih NVO".

- To je danas direktno, prvenstveno demonstrantima, poručio potpredsjednik te partije Jevto Eraković, koga su, inače, juče na protestima "toplo pozdravili”, a tek će na nekim sledećim. Podsjećamo da su funkcioneri DPS javno pozivali na ovaj skup, govoreći da se radi o "danu D” i "sudnjem danu”, a sad tim ljudima okreću leđa, čime pokazuju prezir prema svojim najodanijim pristalicama. Ovim je poslata jasna poruka i organizatorima i građanima koji protestuju: DPS vas se odrekao i ostavio na cjedilu, kao i na Cetinju prošle godine, kao i u Nikšiću 13. jula. To samo potvrđuje da ta partija nikada nije brinula o narodu, već samo o svojim privilegijama - navode iz DF-a. 

Prema njihovim riječima, Erakoviću je važniji kvadrat stana po povlašćenim uslovima, nego "svi oni koji su zbog njega i njegovog šefa pravili nerede i gutali suzavac". 

- Da je kojim čudom sinoć bilo 10.000 ljudi DPS bi kazao da su došli zbog Mila i partije, ali desilo se suprotno, pa su onih 250-300 prisutnih, koji su najbolje sto ima DPS, ostali da svjedoče o još jednoj izdaji Đukanovića i njegove partije. Inače, Đukanović je čitav dan proveo u svojoj zgradi, tik uz skupštinu, ali mu nije palo na pamet cak ni da mahne svojim pristalicama - zaključuju u DF-u. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 05:58