/ фото ДФ
07/07/2021 u 15:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

ДФ: Поносни на Риста сви ми који држимо до косовског завјета

Како су навели, нека се "стиде сви они који су покушали да минимизирају овај догађај, а нарочито министарство вањских послова и Влада

Лидери Демократског фронта, Андрија Мандић и Милан Кнежевић, посјетили су породицу Риста Јовановића, којег је 28. јуна, ухапсила косовска полиција.

- Ристо Јовановић треба да је поносан због свог чина и одбране наше монахиње, коју су малтретирала наоружана лица, односно особе које су наследници терористичке ОВК. Исто тако, на Риста и његов људски и цивилизовани поступак су поносни његова породица, пријатељи и сви ми широм српских земаља, који држимо до традиционалних вриједности и косовског завјета- саопштили су из ДФ-а.

Како су навели, са друге стране, нека се "стиде сви они који су покушали да минимизирају овај догађај, а нарочито министарство вањских послова и Влада која данима обмањује грађане у вези овога случаја".

- Подсјећамо да та влада још увијек не жели да повуче одлуку о протјеривању амбасадора Србије Владимира Божовића који је без било каквог смисленог разлога удаљен из Црне Горе, а уредно сервисира представнике лажне државе Косово, умјесто да према њему поступи на нацин који су заслузили. Нажалост, то је само један у серији антисрпских потеза актуелне владе, који нас свакако неће поколебати у борби за сваког нашег човјека, за одбрану нашег народа- рекли су из ДФ-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

22. septembar 2021 17:35