Демократски фронт, лого / - фото. ДФ, Фејсбук
30/07/2021 u 16:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

ДФ: Вуковић да поднесе оставку, ниjе довољно сликати се са цриjевом и напртњачом

Ниjе довољно сликати се са цриjевом и напртњачом, него организовати посао, како не би трпjели град и грађани, истичу из ДФ-а

За пожар на брду Горица, коjе се посебно чува у љетњим мjесецима, неко мора сносити одговорност, а то су они коjи воде Главни град, као и руководства комуналних служби, водовода, градске чистоће и JП Зеленило коjи нису очистили брдо Горица и тако су омогућили да се деси ова катастрофа, истичу из Демократског фронта.

Из ДФ-а подсјећају, да је у неком раниjем времену бољих власти у Подгорици, на том брду су увиjек дежурала ватрогасна возила и стражари, а такође jе развучена и одржавана снажна водоводна мрежа коjа jе предвиђена за гашење пожара, коjа, како кажу,  ових дана ниjе функционисала.

– Очигледно jе да су овога пута заказали наjодговорниjи људи града и да су због њихових грешака плућа Подгорице у потпуности уништена. Да ниjе било правовремене интервенциjе авио-хеликоптерске jединице директората за ванредне ситуациjе и пожртвованости ватрогасаца вjероватно би читаво брдо изгорело – додају у саопштењу.

ИЗ ДФ-а кажу да им ниjе jасно шта са оставкама чекаjу градоначелник Вуковић и руководиоци поменутих служби. Зна се да су пожари свакодневна опасност у овим мjесецима, али ту чињеницу су пренебрегли они коjи то нису смjели. Уосталом, ниjе довољно сликати се са цриjевом и напртњачом, него организовати посао, како не би трпjели град и грађани. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

18. septembar 2021 17:01