Јанковић / -Фото: Архива, ДПС
14/09/2021 u 12:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Хомофобне увреде: Директор барског Водовода пријетио Бечићу и Абазовићу

Дритани, сви ћете брзо код мене, поручује Јанковић на снимку

Директор Водовода у Бару и предсједник младих Демократске партије социјалиста (ДПС) у овом граду Божидар Божо Јанковић вријеђао је предсједника Скупштине и лидера Демократа Алексу Бечића, што се може видјети и на снимку који је објављен на Јутјубу. 

На снимку се може видјети Јанковић на прослави гдје изговара хомофобне увреде на рачун Бечића, а обратио се и Грађанском покрету УРА, на чијем је челу Дритан Абазовић. 

- Дритани, сви ћете брзо код мене- поручио је Јанковић.

Поводом спорног снимка, реаговао је и ГП УРа наводећи да Јанковић хомофобним рјечником карактеристичним за улицу вријеђа политичке неистомишљенике.

- Треба ли подсјетити на све испаде овог јуноше ДПС-а од грубог вријеђања политичких неистомишљеника на друштвеним мрежама, шенлучења оружјем у угоститељским објектима па до употребе језика мржње и нетрпељивости. Наравно да не очекујемо санкције за овог члана ДПС-а од његове матичне партије јер је то оно што  је карактеристично за њихово политичко дјеловање. Јанковић је најбоља илустрација локалног ДПС-а који ће, кажу, врло брзо у граду под Румијом отићи у опозиционе клупе- поручују из УРА. 

Јанковић је прошле године дошао у жижу јавности када се на друштвеним мрежама појавио снимак гдје у једном угоститељском објекту вади пиштољ.

Јанковић је тада казао да је у питању био свадбарски пиштољ-реплика.

- Пиштољ је моје власништво. Јасно ми је шта је позадина „лансирања“ овог снимка у јавност. То је покушај да ме дискредитују, али ја сам најјачи. Да сам хтио да се бавим криминалом, бавио бих се. Изабрао сам други пут и градим каријеру - казао је тада Јанковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

20. septembar 2021 15:10