Милан Кнежевић / - ФПТП: ДЕМОКРАТСКИ ФРОНТ
20/09/2021 u 12:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

ДНП: Нећемо дозволити коришћење имена Милан Кнежевић у кадровским обрачунима у "Плантажама“

Позивамо све људе из ових структура у „13. jул Плантаже“ да изнесу jедан jедини доказ о миjешању лидера ДНП-а у било коjи процес у овом систему, наводи се у реаговању

Поводом све учесталиjих тенденциозних и, приjе свега, лажних информациjа, коjе су поjављуjу у медиjима, а односе се на наводну улогу ДФ-а и jедног од његових лидера, Милана Кнежевића у избору предсjедника Синдикалне организациjе „13. jул Плантаже“, саопштавамо сљедеће:

- Предсjедник ДНП ЦГ ниjедном своjом активношћу ниjе, нити ће утицати на одлуке Одбора директора, менаџмента и синдикалног руководства. Такође, Милан Кнежевић ниjе утицао, нити одлучивао ко ће бити чланови Одбора директора, ко ће бити у менаџменту, а ко у синдикалном руководству „Плантажа“.

Зато позивамо све људе из ових структура у „13. jул Плантаже“ да изнесу jедан jедини доказ о миjешању лидера ДНП-а у било коjи  процес у овом систему. А пошто не постоjи ниjедан аргумент за Кнежевићево помињање у кулоарима и медиjским спекулациjама, обавjештавамо jавност да ће предсjедник ДНП ЦГ, за свако помињање његовог имена у овом контексту, сатисфакциjу потражити на суду - наводи се у реаговању ДНП-а.

Истичу да „13 jул Плантаже“ ниjесу власништво ни Милана Кнежевића, ни ДФ-а, а његов став jе већ одавно познат: да сви, коjи су, евентуално, у претходном, и овом периоду, злоупотриjебили службени положаj и наниjели штету „Плантажама“ треба да одговараjу пред надлежним правосудним институциjама.

- Коришћење имена Милана Кнежевића у кадровским обрачунима у „13 jул Плантаже“ нећемо никоме дозволити, jер нити jе он управљао „Плантажама“ у претходном, нити то чини у актуелном периоду.

Зато jош jедном позивамо све, коjи другачиjе мисле, да изнесу доказе о непримjереном миjешању лидера ДНП-а у избор синдикалног или било ког другог руководства, али и да истовремено поднесу кривичне приjаве СДТ-у против свих управљачких и синдикалних структура, коjе су уништиле и девастирале „Плантаже“ током свих ових година. А ако се испостави да се Милан Кнежевић налази међу одговорнима због тренутне ситуациjе у „Плантажама“, он ће са задовољством прихватити кривичноправну одговорност. Али, ако га међу одговорнима нема, а ми у ДНП ЦГ тврдимо да jе управо тако, онда они, коjи га лажно оптужуjу због сопствених интереса, такође треба да прихвате кривичноправну одговорност у складу са законима ове државе - истиче се у реаговању.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

27. oktobar 2021 07:53