дпс лого / - дпс лого
17/09/2021 u 13:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Андријевица: Новим снагама унутар партиjе настављамо пут сигурне будућности наше Андриjевице

Морамо бити jединствени, показати хомогеност, а управо смо овдjе у Андриjевици потврдили да наша партиjа нема алтернативу, рекао jе Богдановић

На 9. Општинскоj изборноj конференциjи у Андриjевици настављено jе са кадровским снажењем Демократске партиjе социjалиста. Изабран jе нови сазив Општинског одбора коjи ће осим одборника наше партиjе из Скупштине општине, чинити и изабраних 39 чланова.

Присутнима се обратио генерални секретар партиjе Александар Богдановић и истакао да jе сада шанса да се све грађанске снаге додатно окупе око идеjе jачања грађанског, секуларног и европског пута наше земље, да даjу допринос том циљу а да ће главни стожер те приче свакако бити ДПС.

– Морамо бити jединствени, показати хомогеност, а управо смо овдjе у Андриjевици потврдили да наша партиjа нема алтернативу и да заjедно са новим снагама кормиларимо новим путем наше европске будућности – рекао jе Богдановић.

Координатор испред Предсjедништва Слободан Филиповић изразио jе своjе увjерење да ће нови чланови Општинског одбора униjети нову снагу и доприниjети даљем успjеху и побjедама.

На састанку jе било риjечи и о актуелним политичким дешавањима и констатовано да само ДПС може доприниjети очувању међунационалног склада у времену помахниталог национализма коjе jе доласком нове власти нажалост постало своjствено и у Андриjевици.

Осим Богдановића и Филиповића, састанку су присуствовали и чланови Главног одбора из Андриjевице, као и броjни други гости.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 18:01