дпс лого / - дпс лого
14/09/2021 u 19:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Бар: УРА jе дављеник коjи се за сламку хвата

Демократе остаjу демагози у свакоj прилици коjа им се укаже, без обзира на чињеницу да би, као дио власти, морали да преузимаjу одговорност и понашаjу се у складу са демократским начелима, напомињу из Општинског одобора

Бечићеве Демократе, по свом старом обичаjу, затрпаваjу jавност неважним информациjама кад год треба да прикриjу неко своjе непочинство. Тако су урадили и данас, покушаваjући да потпуно небитним снимком из приватних ваjбер група скрену пажњу грађана са чињенице да њихови одборници ниjесу учествовали у раду Скупштине Приjестонице Цетиње, у расправи о веома важним питањима за будућност Црне Горе, саопштили су из Општинског одбора ДПС Бар.

То jе требало да им послужи и као изговор што већ данима не само избjегаваjу, да осуде напад активисте ДФ-а на градоначелника Подгорице Ивана Вуковића, већ и jавно легитимишу, подстичући тиме своjе присталице на даље насиље према неистомишљеницима, додају из Општинског одбора.

– Jедна од чињеница коjу желе да замаскираjу своjим спиновањем jе и то да jе Општина Херцег Нови, у коjоj су Демократе на власти, покровитељ обиљежавања тзв. „Дана спрског jединства, слободе и националне заставе“, заjедно са СПЦ и броjним црквеним организациjама, коjи jе Влада Србиjе успоставила прошле године, а у Црноj Гори ниjе никакав званични празник – напомињу у саопштењу.

Демократе остаjу демагози у свакоj прилици коjа им се укаже, без обзира на чињеницу да би, као дио власти, морали да преузимаjу одговорност и понашаjу се у складу са демократским начелима. Њима jе, ипак, важниjе да у борби за гласове између њих и ДФ-а задрже уз себе што више екстремиста и националиста, него да саопште jасан став по било ком питању.

Препоручуjемо им да се посвете разрачунавању са коалиционим партнерима, иде им много боље од спиновања и сакривања чињеница о свему што раде, закључују из Општинског одбора ДПС Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 07:19