Политичко лицемјерје у Будви, хиљаде еура за јело и пиће на отварању сезоне / - фото: ДПС Будва
06/06/2022 u 20:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Будва: Политичко лицемјерје у Будви, хиљаде еура за јело и пиће на отварању сезоне

Очигледно је да су Будви потребне промјене. Више него икад раније потребно је политичко збогом овима и оваквима који су на прво мјесто ставили своје интересе и властити хедонизам, наводе из ДПС-а

О наставку саге о политичком лицемјерју у Будви, живо свједочи и догађај којим је наводно отворена туристичка сезона у нашем граду. Вјеровали или не, гости на том догађају само за улог требало је да издвоје 145 еура, док је у позивници стајало да се по столу, за пиће и храну мора потрошити најмање 1.600 еура?! Због астрономских цијена, неко би помислио да се ради о хуманитарном догађају, гдје се новац прикупљао за неку племениту сврху, а не о прескупој вечери на којој су функционери Демократског фронта потрошили хиљаде еура за јело и пиће, саопштили су из Општинског одбора ДПС Будва.

image

Политичко лицемјерје у Будви, хиљаде еура за јело и пиће на отварању сезоне

- фото: ДПС Будва

Према њиховим ријечима, ко год се представио као организатор овог скандалозног и непримјереног догађаја, у ДПС-у сматрају да јавности треба да одговори на сљедећа питања.

“Коме је пало на памет да у сред кризе која је снажно погодила наше грађане организује вечеру гдје гости за једним столом, за једно вече треба да попију и поједу скоро 4 просјечне плате? Да ли је тачно да је овај догађај био планиран као завршна изборна манифестација ДФ-а у Будви, за изборе који су првобитно били расписани 5. јуна, не би ли та дружина некако повратила повјерење разочараних грађана Будве? За кога је организован овај перформанс, пошто је јасно да је астрономска цифра за присуство и вечеру била прилагођена буржујима из ДФ-а, а не обичним становницима Будве”, питали су из будванског ДПС-а.

Иако су, додају они, функционерима ДФ-а са државног и локалног нивоа, “пуна уста приче о скромном животу, једнакости и социјалној правди”, овај, кажу у ДПС-у, прескупи догађај уз све оно што су до сада приредили Будви, “свједочи да су изгубили додир с реалношћу и постали примјер бахатог понашања”.

image

Политичко лицемјерје у Будви, хиљаде еура за јело и пиће на отварању сезоне

- фото: ДПС Будва

“Очигледно је да су Будви потребне промјене. Више него икад раније потребно је политичко збогом овима и оваквима који су на прво мјесто ставили своје интересе и властити хедонизам, уништили Будву, и још се ругају Будванима, који су са травњака могли да гледају „политичку буржоазију“ док пије и једе за хиљаде еура”, закључују из будванског ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 19:06