Демократска партија социјалиста / - ДПС
09/05/2022 u 15:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: ДФ, умјесто што позива правду нека припрема одбрану за државни удар

Није 2016. била тако давно, да се не бисмо сјетили како су се шепурили са руским парама, бацали их гдје су стигли, запослили цијелу страначку инфраструктуру, казали су из ДПС-а

Челници Демократског фронта су схватили да их баш нико ни за шта не пита, да су своје одслужили и Вућићу те их и он третира као потрошену робу, и да им сада изгледа ништа не остаје сем да егзибиционистичким изјавама покушају да привуку пажњу. Симулирајући да имају, оно што немају, дакле политичку, односно било какву релевантност, кренули су да се уживљавају у улоге тужилаца и судије, да вичу, пријете, саопштили су из Демократске партије социјалиста.

Поручујемо им да, ово вријеме док су докони и на самој маргини политичког дешавања, загрију столицу и припреме одбрану за обновљени поступак за државни удар, наводе из ДПС-а.

- Није 2016. била тако давно, да се не бисмо сјетили како су се шепурили са руским парама, бацали их гдје су стигли, запослили цијелу страначку инфраструктуру да конвертује валуте и понадали се да ће њихово тек бити. Мало су се пребројали, ево их 2022, на ивици политичке сцене, никоме потребни па чак ни својим менторима који су их окарактерисали као неспособне и ни за шта употребљиве - истичу у саопштењу.

И на крају, кад позивате правду да закуца на свачија врата, ви први би требало да јој спремите добродошлицу. Јер од вашег бахатог Царевића који је отео и присвојио све што је могао, преко особа из криминалних кланова који су дио ваше страначке инфраструктуре, до учесника издаје сопствене земље и покушаја наплате те работе са разних страна, не зна се од кога прије правда да крене, закључују из ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 03:33