/ - фото илустрација
03/12/2021 u 19:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Мојковац: Наша побједа у Мојковцу рађа слободу Црне Горе

Имамо људе – најспособније, најобразованије и најоданије Црној Гори и њеном напретку, истакли су из ДПС-а

Општински одбор ДПС Мојковац саопштио је да и пред ове изборе поручују да идеусамо на побједу, и у Мојковцу, због Црне Горе.

- Јер, побједе су увијек рађале слободу Црне Горе, а без њене слободе нема ни оног што је најбоље у нама – нити свега онога што су стварали они најхрабрији и најразумнији у њој. Баш зато, овог ћемо пута гласати европску и грађанску Црну Гору, као једину опцију за будућност, а зато ћемо и побиједити. Биће то побједа и за Мојковац и за све у Црној Гори, јер управо се овдје води демократска битка за читаву државу. Не бирамо овог пута само локалну власт и наставак свијетле перспективе овог херојског мјеста. Напротив. Овог пута имамо модерну “мојковачку битку” – за читаво друштво, за Црну Гору која је за мир и просперитет, наспрам идеја које нас враћају у ружна поглавља прошлости. Баш зато, ни пред ким се нећемо повући, јер смо јачи од свих осталих, спремнији за конкретна дјела, а не за испразну демагогију и хушкање- наводе у саопштењу.

Како кажу, "имамо људе – најспособније, најобразованије и најоданије Црној Гори и њеном напретку. И зато – ове људе нико не може да побиједи, јер то би био пораз свих нас".

- Пораз – као оно што доживљава читаво друштво од августа прошле године, због чега се стидимо и од чега се црвене образи сваком озбиљном и добронамјерном појединцу у Црној Гори. Побиједићемо јер не желимо допустити никоме да се поиграва Црном Гором, њеном самосталношћу и будућношћу. И наша побједа неће бити само у броју и величини, већ у томе што своје чувамо и бранимо, истовремено штитећи и друге од себе. Али, своју кућу не дамо онима који желе да је угрозе и зауставе, који желе да је нема.Не може се своја кућа, умјесто напријед, водити уназад. Неки су то заборавили, али не и грађани Мојковца, који знају и памте да смо управо ми они који неће ни издати ни напустити. Јер, нема ништа природније него рећи – ово је моја кућа, и у Мојковцу, и на Цетињу и у Петњици, и свуда гдје је наша Црна Гора. Зато немамо за кога друго гласати него за своју кућу, за своје и за наше. За сву Црну Гору- наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 06:04