/ - фото илустрација
03/12/2021 u 16:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Нека “Не дамо Мојковац" дијели чоколаде, и не брине за директорицу Центра за културу

Напади на било ког члана ДПС-а у Мојковцу највише говоре о господи из ,,Не дамо Мојковац", поручују из ДПС-а

Општински одбор ДПС Мојковац саопштио је да нема потребе да из ,,Не дамо Мојковац" било ко представља директорицу Центра за културу ,,Ненад Ракочевић" кад њу одлично познају грађани села и града Мојковца.

- Дугогодишњи просвјетни радник која је од својих 28 година радног стажа 26 провела радећи у двије сеоске школе у Лепенцу и Прошћењу као прво наставник музичког васпитања, а затим биологије и хемије, што јој по образовању и струци припада.  Сасвим сте у праву да је успјела да и поред бројних пословних и приватних обавеза од 2017. године заврши и Високу школу за комуникације, што није никаква тајна. Све је провјерљиво, па изволите бавите се тим. Не носе сви диплому закачену на челу, него их чини и оно како се представљају у свакодневном животу и комуникацији са другим људима- наводе у саопштењу.

Поручују да вјероватно да су из ,,Не дамо Мојковац" задњих дана дошли себи након бројних журки по Мојковцу, па су се расписали на паузама у дијељењу чоколада са рижом грађанима.

- Напади на било ког члана ДПС-а у Мојковцу највише говоре о господи из ,,Не дамо Мојковац", а шта грађани мисле о њима, знају и они и ми. Зато оваквим саопштењима не можете урушити углед и кредибилитет госпође Лјиљане Јокић која је истакнути просвјетни радник, а сада и радник у култури и истакнути члан ДПС. Само можете саме себе још више деградирати у очима грађана који свих ових дана свједоче вашим напрасним промјенама партијских књижица а све то из чисто личних интереса. Гдје ће се наћи госпођа Јокић послије избора у Мојковцу ви сигурно да нећете одлучивати, јер за то нећете имати прилику. Према томе, пожурите подијелите чоколаде које сте спремили, јер од 6. децембра вас се нико у Мојковцу неће сјећати ни по чему без по ринфузним чоколадама и празним причама- истакли су из ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 00:20