ДПС / - дпс лого
31/03/2022 u 10:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Нова власт у Никшићу се "кити туђим перјем", сами ништа ниjесу направили

Додатних 58.000 еура, за коjе садашње руководство локалне самоуправе помиње да jе оно обезбиjедило, су из тада расписаног тендера за одржавање обjеката, поручили су из ДПС-а

Ниjе тако давно било када jе Влада премиjера Душка Марковића уплатила Општини Никшић средства у износу од 200.000 еура за реконструкциjу дворане у Спортском центру Никшић, казали су из ДПС-а.

Како истичу, комплетна тадашња опозициjа износила jе малициозне коментаре на рачун те донациjе, док се данас славодобитно хвале "на сва звона", са истим тим средствима, на основу коjих су и започети радови.

- Ради jавности подсjећамо да jе претходна локална управа расписала тендер, коjи jе под чудним околностима оборен. Такође, додатних 58.000 еура, за коjе садашње руководство локалне самоуправе помиње да jе оно обезбиjедило, су из тада расписаног тендера за одржавање обjеката, и коjе ниjесу у цjелости утрошене прошле године. Исто тако и радови у свлачионицама се раде по предмjеру и предрачуну коjи су такође урађени за вриjеме претходне власти - поручују из ДПС-а.

Они су закључили да је ово само наставак приче о "кићењу туђим перjем" и неспособности актуелне власти у Никшићу да сама осмисли, планира и обезбиjеди средства за неке нове проjекте.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 10:14