ДПС Никшић / - ДПС Никшић
29/07/2021 u 14:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

ДПС Никшић: Због интереса и привилегиjа спасили Ковачевића разрjешења

Марко Ковачевић и дружина коjа га подржава данас су jош jедном, управо овим чином, негирали геноцид у Сребреници и оскрнавили споменик Љуба Ћупића, истичу из ДПС-а Никшић

Уклањањем са дневног реда данашње сjеднице Скупштине општине Никшић тачке о гласању за разрjешење предсjедника Општине Никшић Марка Ковачевића, локална власт jе показала сву своjу неодговорност, бахатост, али и кукавичлук, неспремна да се суочи са посљедицама своjе политике и своjих поступака, саопштио jе ДПС Никшић.

Такође, како jе оциjењено у ДПС-у, тим чином су показали и омаловажаваjући однос према грађанима Никшића, захваљуjући чиjим гласовима су се нашли на функциjама.

– Марко Ковачевић и дружина коjа га подржава данас су jош jедном, управо овим чином, негирали геноцид у Сребреници и оскрнавили споменик Љуба Ћупића, што jе наjпрецизниjи опис клеронационалистичке идеологиjе коjу заступаjу и коjу желе да наметну антифашистичком Никшићу. Свакако, раме уз раме са ДФ-ом и Ковачевићем у оваквом понашању стоjе и Демократе, коjе су на скупштинском одбору гласале против приjедлога да се расправља о Ковачевићевоj смjени, чиме су га директно подржале у свему што ради. Ту jе заjедно са њима и УРА, коjа jе уредно прећутала све ове Ковачевићеве испаде, приjе свега зарад ситних личних интереса локалних функционера ове странке – саопштио jе никшићки ДПС.

Поручуjу да их скидање са дневног реда тачке о гласању за разрjешење Ковачевића неће сприjечити да стално подсjећамо Ковачевића, а приjе свега грађане Никшића, на све опасности у коjе локална власт своjим понашањем и дjеловањем доводи грађански, антифашистички и слободарски дух града.

– На њихов скандалозни однос према Никшићу и његовоj традициjи имаћемо адекватан одговор – закључуjу у ДПС-у.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

17. septembar 2021 08:29