/ - ДПС ЛОГО
24/12/2021 u 11:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ДПС Петњица: Неуспио изборни инжењеринг, очували смо апсолутну већину

Управо оне партиjе чиjи чланови се куну у "поштење" и коjи стално говоре о политичкоj корупциjи, били су актери своjеврсног изборног инжењеринга, казали су из Општинског одбора ДПС-а Петњица

На jучерашњем поновљеном гласању у петњичкоj мjесноj заjедници Радманци на локалним изборима, упркос очигледном изборном инжењерингу, ДПС jе задржао апсолутну већину, казали су из Општинског одбора ДПС-а Петњица.

Подршка листи "Поносна Петњица! Поносна Црна Гора!" jе увећана за 19 гласова и поред чињенице да поjедини политички актери ниjесу бирали средства у циљу прекраjања изборне воље грађанки и грађана наше општине, казали су у саопштењу.

- Управо оне партиjе чиjи чланови се куну у "поштење" и коjи стално говоре о политичкоj корупциjи, били су актери своjеврсног изборног инжењеринга. Како другачиjе обjаснити штеловање и претакање гласова коjим jе наша политичка конкуренциjа дошла до jучерашњег резултата и податка да су Демократе 5. децембра освоjиле 7 гласова у овом бирачком мjесту, да 18 дана касниjе остваре 0, а да за таj исти броj гласова СНП увећа своjе бирачко тиjело - додали су.

Али ипак од свега тога jе наjбитниjе да jе у Петњици по ко зна коjи пут одбрањена грађанска, секуларна и антифашистичка Црна Гора. Стога надамо се да ће наш добар резултат у Петњици бити снажна порука свим грађанима Црне Горе, да без грађанске Црне Горе нема Црне Горе, а грађанске Црне Горе нема без ДПС-а, закључују из Општинског одбора ДПС-а Петњица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 13:11