фото илустрација / - фото илустрација
01/12/2021 u 10:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Петњица: Пољопривреда представља шансу за отварање нових радних мјеста

Наводе да партија након побједе на предстојећим локалним изборима у Петњици, има конкретан план финансијске и стручне помоћи али и подстицајних мјера за све гране пољопривреде, као и за набавку потребне механизације и опреме

Пољопривреда представља стратешку грану развоја Петњице и велику шансу за отварање нових радних мјеста. У прилог томе, у наредном периоду кроз разне видове помоћи, а ту прије свега мислимо на финансијску и стручну помоћ, наставићемо да помажемо развој пољопривреде наше општине, поручују из Демократске партије социјалиста.

 - Наш план је да пружимо финансијску и стручну помоћ младим брачним паровима који желе да се баве пољопривредном производњом. Такође кроз субвенције за набавку сјемена жита омогућићемо пољопривредним произвођачима да увећају површине под житима, а у исто вријеме ћемо обезбиједити и подршку регистрованим пчеларима у виду премија по пчелињој заједници. Дио тог плана је и будућа изградња Куће меда за потребе Удружења пчелара - наводе у ДПС Петњица.

Наводе да партија након побједе на предстојећим локалним изборима у Петњици, има конкретан план финансијске и стручне помоћи али и подстицајних мјера за све гране пољопривреде, као и за набавку потребне механизације и опреме.

 - Управо потпуна реализација предизборног плана и програма у протеклом четворогодишњем мандату локалне власти, свим грађанкама и грађанима Петњице даје сигурност да ће и овај бити у потпуности спроведен у дјело - закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:30