/ - Фото: ДПС
24/11/2021 u 19:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Приjестонице: Кршећи закон министар Радуловић се укључио у предизборну кампању цетињске УРЕ

Од Радуловића нас интересује да ли је част да угости таквог врлог дипломату имала само УРА или ће сљедећих дана посјетити и остале партије које учествују на изборима, казали су у саопштењу

Одбор Демократске партије социјалисте Пријестонице поздравља одлуку министра вањских послова, Ђорђа Радуловића, да се укључи у предизборну кампању на Цетињу, иако је питање да ли ће листа коју је подржао успјети уопште да пређе цензус.

Из ДПС-а су казали да, знајући Радуловићеву харизму и углед који ужива на Цетињу, “сигурни смо да ће управо он бити пресудни фактор који ће обезбиједити УРИ сјајан резултат, а у њиховом случају – знајући колико су омиљени међу Цетињанима – то би био и један одборник у новом сазиву Скупштине”.

- Ипак, од Радуловића нас интересује да ли је част да угости таквог врлог дипломату имала само УРА или ће сљедећих дана посјетити и остале партије које учествују на изборима? Узбуђени због могућег сусрета са њим, ипак не бисмо жељели да нас тако угледан гост ухвати неспремне – ваљало би организовати срдачну добродошлицу - додаје се у саопштењу.

Такође, истичу, “интересује нас да ли Радуловић зна да је овим починио кривично дјело? Уколико није свјестан тога, ипак му је боље да узме закон у руке”.

- Осим тога, очигледно је да министар Радуловић не мари за препоруке ОЕБС и ОДИХР које се односе на критике функционерске кампање, као ни представници УРЕ који су не тако давно као опозиција били жестоки критичари учешћа јавних функционера у предизборном процесу - закључује се у саопштењу општинског Одбора ДПС-а Пријестонице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:41