Лого ДПС-а
22/08/2021 u 18:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ДПС: Само би лицемјер, попут Боровинић-Бојовић могао да коментарише да ли неко носи маску или не

Да је министарка, слушала наше позиве, сигурно не би дошла у ситуацију да као најодговорнија особа за садашње стање епидемије у држави, констатује и свједочи алармантном повећању броја новообољелих

Комисија за здравство ДПС се, како наводе,  крајње одговорно односила и у свим својим обраћањима грађанима сугерисала неопходност поштовања здравствених мјера.

-.Да је министарка, слушала наше позиве, сигурно не би дошла у ситуацију да као најодговорнија особа за садашње стање епидемије у држави, констатује и свједочи алармантном повећању броја новообољелих. Министарка која је успјела да Црну Гору доведе до позиције лидера у заражености коронавирусом, она која је намјерно одбијала донације вакцина, а у исто вријеме политички, вјерски и национално чистила  здравствени сектор и смјењивала сваког за кога је процијенила да није литијао, таква министарка има преча посла од бављења јефтиним политиканством-наводе у саопштењу.

Додају: "Само би лицемјер, попут Боровинић-Бојовић могао да коментарише да ли неко носи маску или не, пошто су она и њен премијер препознати и у јавности прозивани управо јер су кршили мјере у доба дивљања епидемије".

-Сам Кривокапић је бесрамно слуђивао народ да нас вјера чува од заразе. Подсјећамо да се министарка никад није обратила јавности ријечима упозорења, да је епидемија ван контроле, већ је кажњавала сваког ко је говорио истину. Никада нијесмо сазнали ко је у главном епидемиолошком тијелу, ко доноси одлуке, када се састају његови чланови… Овакво прикривање правог стања епидемије, и незапамћена нетранспарентност сад се враћају као бумеранг здравственом систему Црне Горе. И на крају, својим политиканским саопштењима, министарка здравља се вјероватно кандидује за предсједницу неке нове странке. Подржавамо такву њену амбицију, иако вјерујемо да ће јој тешко бити да се као кадар ДФ одлучи на коју ће страну, али свакако гдје год се измјести из здравственог сектора, мања ће штета бити по грађане од ове коју константно производи-поручују из ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 08:43