/ фото: Иван Петровић
29/10/2021 u 15:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ДПС: Срамном теоријом о својим неуништивим антитијелима, Кривокапић вријеђа жртве короне

Очекују од министарке здравља, да се јасно изјасни према антиваксерском ставу свог шефа

Изјава Здравка Кривокапића о неуништивим антитијелима против КОВИД-19, које је добио на исти начин на који је и планине помјерио, заиста вријеђа интелигенцију сваког грађанина, саопштили су из Демократске партије социјалиста.

- У земљи која је лидер по броју инфицираних, у којој је на хиљаде људи умрло, а читаве породице нестале као жртве епидемије, први човјек извршне власти унижава све напоре љекара, вријеђа родбину преминулих и саопштава да је он природно отпоран и да њему вирус ништа не може?! Фрапантна чињеница да је премијер Црне Горе антиваксер у земљи у којој се спроводи кампања за имунизацију, у држави са највише заражених у Европи, најбоље показује домаћој и међународној заједници, ко је на челу ове Владе. Узгред, Кривокапић у највећи број држава у ЕУ не може ни да отпутује, јер је вакцина услов за прелазак њихове границе. Можда планира да путује са ПЦР тестом, па да се након тога, на рачун грађана, “одмара” по десет дана по европским карантинима, док не стекне услов да може да се креће по територији земље домаћина?! - наводе из ДПС-а.

Очекују од министарке здравља, да се јасно изјасни према антиваксерском ставу свог шефа, а не да потура своје службенике.

- Покушавајући да се спаси срамоте, јер је тако добру кампању вакцинације организовала да чак ни првог до себе није успјела да убиједи да вирус постоји и да је имунизација ефикасан метод борбе против епидемије- уакључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 10:39