Демократска партија социјалиста / - фото: ДПС
10/02/2022 u 13:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Тиват: Владајућа већина за своје катастрофалне резултате одговорност наставља да пребацује на опозицију

Ако им је заиста стало до Тивта, имали би бар мало лидерске одговорности да за посљедице свог нелидерског дјеловања одговарају на начин што ће способнијим од себе препустити руковођење нашом општином, казали су

Локална власт у Тивту, у свом, сада већ познатом, маниру наставља да изналази оправдања за свој константни неуспјех и изостанак нормалног функционисања, казали су из ДПС-а Тиват.

Да за катастрофалне резултате свог дјеловања криве оне који сједе у опозиционим клупама и који, сходно законима логике и здравог разума, у својим рукама немају инструменте власти, како су казали, могу само они који су недорасли задатку да предводе Тиват. 

- Склоп владајуће већине је такав да се, у једној општини која је за вријеме власти Демократске партије социјалиста и њених коалиционих партнера претворио у европски град на мору, није уложио ниједан једини цент у нове инвестиције које би Тивту донијеле још боље позиционирање на туристичкој мапи свијета - истичу у саопштењу.

Локална власт је окупљена око јефтиних политиканских интереса изражених кроз партијско попуњавање радних мјеста, а политичко дјеловање јој се своди на константно пребацање одговорности на другога, што доказује и чињеница да засиједање Скупштине општине није одржано још од 30. јуна 2021. године, казали су.

Тиме је и доказано да актуелна већина није способна да окупи локални парламент чиме би се омогућило доношење неке од кључних одлука пријеких за несметано функционисање града, додају.

Ако им је заиста стало до Тивта, имали би бар мало лидерске одговорности да за посљедице свог нелидерског дјеловања одговарају на начин што ће способнијим од себе препустити руковођење нашом општином, закључили су из  Општинског одбора ДПС Тиват.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 03:51