фото: Либерали / - фото: Либерали
10/11/2021 u 13:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ђукић и Никчевић: Либерали се враћају кући, на Цетиње, гдје су вазда били

Како су истакле, нико у политичкој арени није поштеђен различитих врста утицаја па самим тим није поштеђен ни од грешака

Иако политика у Црној Гори одавно може да значи непринципијелне коалиције, састављање од материјалног интереса испред свега, личних просперитета изнад колективних, себичних умјесто великодушних, идеали се, ипак, не могу урушити, саопштиле су предсједница Одбора Либералне партије Ивана Ђукић и чланица Мирна Никчевић.

Како су истакле, нико у политичкој арени није поштеђен различитих врста утицаја па самим тим није поштеђен ни од грешака.

 - Но, либерали су своје грешке увијек плаћали, тако што су се одговорно оградили од оних који су злоупотријебили Цетиње и његову вишевјековну слободарску традицију. У овом смутном времену, када свако надограђивање на пријетходне несавјесно недовршене послове скупо кошта и починиоце и почињене, либерална идеја траје. Траје зато што увиђа своје грешке, исправља их и иде напријед у најбољем интересу Црне Горе и свих њених људи - наглашавају оне.

Оне очекују подршку Цетиња на том путу како би заједнички нашли најбоља рјешења.

 - Сада се либерали враћају кући, на Цетиње и тамо ђе смо вазда били, без икаквих непринципијелних компромиса и без толеранције према кршењу темељних начела идеје. Црна Гора, грађанска, слободна, у којој се сви који је воле осјећају комотно и добродошло наш  јеједини интерес, а Цетињани су на том путу наша снага - закључују оне.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 04:15