/ Фото: Твитер
26/10/2021 u 17:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукић Кнежевићу: Микели, погрешно си информисан за Францу, није срамота радити

Пуно си ми драг, сврати до сјевера, немој да си као остали, поручио је Ђукић лидеру ДНП-а

Пошто је Влада именовала Жељка Ђукића за члана Радне групе за припрему и вођење преговора о приступању Црне Горе Европској унији, а везано за преговарачко поглавље- Информатичко друштво и медији услиједила је критика лидера ДНП-а Милана Кнежевића. 

Кнежевић је, након информације о именовању Ђукића, на Твитеру изнио тврдњу да је Ђукић радио у месари “Франца” у Бијелом Пољу и да је "заљубљен" у предсједника Црне Горе Мила Ђукановића. 

image

Foto: Tviter

- FOTO: TVITER

Ђукић му је одговорио на Твитеру, а такође је и са Кнежевићем направио "селфи", уз поруку да то "једноставно мора да уради". 

Такође га је позвао да ураде један лајвстрим у Бијелом Пољу. 

- Микели, пуно си ми драг. Искрено, све жеље и амбиције да ти се остваре: љубав, политика, функција и здравље. Спусти се молим те на мој ниво, сврати до сјевера, немој да си као остали, сјајно би било да урадимо лајвстрим. До тада "селфи са Микелијем"- поручио је Ђукић. 

Кнежевић је такође Кнежевићу поручио да "баци коју риму у твом препознатљивом стилу".

- Може трагедија, драма, комедија. Погрешно су те информисали ово за Франце, а све и да јесте тако није срамота радити. Волим ја и тебе јер си другачији од других на нашој естради- поручио је Ђукић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 20:57