Никола Ђурашковић / - фото: СДП
18/11/2021 u 10:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђурашковић: Боли вас Цетиње, али бољеће вас још више

Позивамо премиjера Кривокапића и министра Боjанића да хитно смиjене Радоњића и макар декларативно покажу да не диjеле његове ставове, казао је Ђурашковић

Застрашуjући, приземни ставови и говор мржње директора ХЕ Пива Радомира Радоњића потврда су какав jе кадровски и персонални профил идеалан за марионетску Владу Црне Горе. Они коjи вриjеђаjу жене, мањинске народе, Црногорце и Цетиње, пожељни су кадрови за СПЦ и Владу и што су бучниjи и приземниjи чека их значаjниjа функциjа, казао је потпредсједник СДП-а Никола Ђурашковић.

- Ниjе чудо што Радоњић мрзи Цетиње, Црногорце, наше комшиjе Албанце и Бошњаке, када су они коjи су га поставили са канабеа код Кривокапића, са осмjехом и уз пиће, командовали нападом сузавцима на грађане Цетиња и Црне Горе 05. септембра - казао је Ђурашковић.

Радоњић jе само jедан од наjпримитивниjих примjера ретроградне, великосрпске политике званичног Београда и Цркве Србиjе коjе су Цетиње и Црна Гора поразили 90-их па ће и данас, додао је он.

Како је казао умjесто да Радоњић устане на сваки спомен Цетиња коjе jе вjековима бранило образ Црне Горе, Радоњић блати и вриjеђа показуjући што о Цетињу мисли премиjер Кривокапић коjи га jе и поставио. Али какав Радоњић, таква и марионетска, циркус, Влада у одласку.

- Позивамо премиjера Кривокапића и министра Боjанића да хитно смиjене Радоњића и макар декларативно покажу да не диjеле његове ставове, иако ће грађани њихову одлазећу Владу памтити искључиво по Радоњићу, Братићкоj и њима сличнима коjи су 05. септембра показали што мисле о Цетињу, Црноj Гори и свом народу - казао је потпредсједник СДП-а.

Боли вас Цетиње, али бољеће вас jош више jер ће наша борба за грађанску, секуларну, и антифашистичку Црну Гору бити траjна и колико сjутра ће вас помести са политичке сцене, закључио је у саопштењу.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 14:12