Никола Ђурашковић / - фото: СДП
15/07/2021 u 15:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђурашковић Царевићу: Вратите се топовима, поповима и трубама

Будвански топџиjа и трубадур, у паузама активности коjима Будву са Медитерана жели преселити на jужну пругу, наводи Ђурашковић

Једном вам jе свима на окуп пошло за руком, али данас не може и неће моћи, па jе боље да се са права коjе Вам као узурпатору не пристаjе да тумачите, вратите топовима, поповима и трубама jер jе то терен на коjем се савршено уклапате и сналазите, поручио jе потпредсjедник Социjалдемократске партиjе (СДП) Никола Ђурашковић, предсjеднику Општине Будва Марку Царевићу.

Како наводи, будвански топџиjа и трубадур, у паузама активности коjима Будву са Медитерана жели преселити на jужну пругу, забавља црногорску jавност захтjевима да Црна Гора врати имовину на Светом Стефану и Милочеру Карађорђевићима.

– О томе говори човjек коjи jе наjпознатиjи по узурпациjи стотина хиљада квадрата државне земље на простору будванске општине. Човjек коjи jе захваљуjући тоj земљи и другим аранжманима са некадашњим будванским шефовима данас милионер – истиче Ђурашковић.

Ђурашковић наводи и да Царевић диjели лекциjе умjесто да врати узурпирану имовину, на коjоj jе развио бизнис.

– Жели да по истом принципу крчми државну имовину на Светом Стефану и Милочеру и да jе, без одлука правосудних органа, врати онима чиjи су преци окупирали Црну Гору. Онима коjи Црноj Гори и Црногорцима дугуjу вjечно извинjенjе за окупациjу земље и укиданjе Црногорске православне цркве – закључио jе Ђурашковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 10:22