Miloš Đuričković / - TWITTER
29/04/2023 u 21:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đuričković: “Otpriznavanjem” Kosova od strane Opštine Zeta DF pokazuje da Crna Gora ne postoji

Počelo je sa ministrima koji su "ličnim" odnosom prema Srebrenici i Republici Srpskoj promijenili vanjsku politiku Crne Gore. Nastavili su sa raportiranjem Milici zavetnici - navodi Đuričković

Međunarodn sekretar Socijaldemokrata Miloš Đuričković oglasio se na svom tviter nalogu povodom “otpriznavanja” Kosova od strane Opštine Zeta.

- Mislite li da je Asanović glup? Nije! Namjera je da se pokaže da država Crna Gora i njene institucije ne postoje. Počelo je sa ministrima koji su "ličnim" odnosom prema Srebrenici i Republici Srpskoj promijenili vanjsku politiku Crne Gore. Nastavili su sa raportiranjem Milici zavetnici - navodi Đuričković.

Ističe da je na red došlo Kosovo.

- Šta će se desiti kad istu inicijativu pokrene Podgorica, Nikšić, Budva, Berane, Pljevlja i Tivat? Hoće li državljani i turisti Kosova moći da ostvare svoja prava ili plate turističku taksu u ovim opštinama? Jesu li dobro došli - upitao je Đuričković.

Smatra da je DF u svojim namjerama jasan i sprovodi ih u djelo.

- Najzaslužniji za DF na vlasti su Abazović i Milatović! Svi ostali su saučesnici u rušenju države. Građani koji su im dali podršku moraju da se probude iz hipnoze dok još nije kasno. Kad se pređe crvena linija biće kasno - istakao je Đuričković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 18:57