Горан Ђуровић / - УРА
27/01/2022 u 08:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђуровић: ГП УРА подржава Европу сад, али ставља тачку на мржњу и подјеле

Европа сад“ остаће на снази и то би требало да је приоритет будуће европске владе у Црној Гори. Тај програм треба додатно оснажити и учинити га одрживим, казао је Ђуровић

Грађански покрет УРА је једина партија која је подржала од старта пакет економских реформи „Европа сад“. Све што је добро и одрживо се наставља са било којом владом али оно што се не наставља и на шта стављамо тачку јесте говор мржње и подјела у Црној Гори, казао је потпредсједник ГП УРА Горан Ђуровић.

Ових дана присуствујемо сличној реторици бившег режима оличеног у ДПС-у који је говорио "ако ми нисмо на власти, Црна Гора ће нестати“. На једнак начин од појединих актуелних министара у Влади Црне Горе чује се исто – ако нас нема нестаће и програма „Европа сад“, казао је Ђуровић.

- „Европа сад“ остаће на снази и то би требало да је приоритет будуће европске владе у Црној Гори. Тај програм треба додатно оснажити и учинити га одрживим са настојањима за повећањем и накнада и издавања за наше најстарије грађане - додао је потпредсједник ГП УРА.

Како се показало, постоји и постојаће Црна Гора без ДПС-а, исто тако показаће се да ће грађани живјети боље и имати веће плате и пензије и без неких који ових дана одлазак са функција представљају апокалипсом и својим понашањем урушавају свој професионални и људски интегритет, закључио је Ђуровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

25. april 2024 14:13