Ервин Ибрахимовић / - БС
21/04/2022 u 06:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ервин Ибрахимовић данас заказује сједницу Скупштине за 28. април

Шефови посланичких клубова који су тражили заказивање сједнице парламента чекају да то уради потпредсједница Скупштине Бранка Бошњак до подне, а онда ће позвати и трећег потпредсједника, који ће као потписник иницијативе то и урадити, сазнаје портал Дана

Потпредсједник Скупштине Ервин Ибрахимовић данас ће заказати сједницу парламента на којој ће бити изабрана 43. Влада Црне Горе, за 28. април, сазнаје портал Дана из извора из више партија констутуената мањинске владе.

Према нашим информацијама, представници партија које су јуче упутиле иницијативу за сазивање сједнице скупштине, сачекаће данас до подне да сједницу закаже потпредсједница Бранка Бошњак, без обзира што је већ изјавила да неће, а онда ће позив упутити Ибрахимовићу који ће као потписникм иницијативе заказати сједницу.

До оваквог развоја ситуације је дошло након што је предсједавајући Скупштином потпредсједник Страхиња Булајић данас поднио оставку.

Захтјев за сазивањен сједнице парламента потписали су шефови посланичких клубова Милош Конатар (Црно на бијело), Данијел Живковић (ДПС-ЛП), Драган Ивановић (СНП), Рашко Конјевић (СДП - Албанска коалиција Једногласно) и Кенана Струјић Харбић ( БС).

Тим потписима је потврђено формирање нове скупштинске већине од најмање 46 посланика.
 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 21:29