ДНП, конференција / - фото: ДНП
06/02/2022 u 11:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Изборна конференција: Зоран Чолаковић предсједник ОО ДНП Никшић

Конференциjи jе присуствовао и Милан Кнежевић, коjи се захвалио свим члановима и делегатима на очувању Изборног програма и идеологиjе ДНП-а

Синоћ jе у Никшићу одржана Општинска изборна конференциjа Демократске народне партиjе, на коjоj jе изабран нови Општински одбор од педесет jедног члана, као и нови предсjедник Општинског одбора, професор Зоран Чолаковић, саопштили су из ДНП-а.

Како су казали, конференциjи jе присуствовао и предсjедник ДНП ЦГ, Милан Кнежевић, коjи се захвалио свим члановима и делегатима на снажноj подршци, истраjности и упорности у очувању Изборног програма и идеологиjе ДНП-а, и Демократског фронта, и притом их упознао с актуелном политичком ситуациjом.

image

ДНП, конференција

- фото: ДНП

Предсjедник ДНП ЦГ поновио jе своj став да друштвену кризу треба рjешавати унутар актуелне парламентарне већине, као и да за ДНП и ДФ ниjе прихватљив никакав коалициони аранжман, нити сарадња с ДПС-ом, те очекуjе да ће и остали субjекти парламентарне већине заузети идентичан став.

Доскорашњи предсjедник ОО ДНП Никшић, Милутин Мишко Jовановић, поднио jе Извjештаj о раду, коjи jе потом jедногласно усвоjен, и саопштио да jе задоволjан због чињенице да jе ДНП у Никшићу, током његовог мандата, постао  незаобилазан политички чинилац и субjект актуелне извршне власти у том граду.

Jедногласно изабрани предсjедник Општинског одбора ДНП Никшић, Зоран Чолаковић, захвалио се на указаном повjерењу и подршци делегатима Конференциjе, и као приоритет у далjем раду одредио реевиденциjу чланства и далjе jачање ДНП-а, како би Општински одбор ДНП Никшић у сваком тренутку био спреман да одговори предстоjећим друштвеним изазовима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 13:00