Са сједнице / Фото: ДПС
18/05/2021 u 14:46 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Извршни одбор ДПС-а: Групишимо нове активисте, чекају нас избори на Цетињу и у Петњици

Морамо остварити убједљиве побједе, поручено са сједнице

Демократска партија социјалиста увијек мора у потпуности користити капацитете, али и груписати нове активисте, а током текуће године партију очекују избори на Цетињу, у Мојковцу и Петњици, оцијнњено је на сједници Извршног одбора ове опозиционе партије.

Током сједнице, у сва три града морају бити остварене убједљиве побједе које ће, како наводе, бити и најбоља порука да Црна Гора препознаје и грађанску идеју и опозицију са државног нивоа као опцију која нема алтернативу.

На сједници је више ријечи било о протеклим и наредним активностима на јачању кадровске структуре, али и још интензивније комуникације са чланством и бирачима.

На сједници је говорено и о предстојећем Kонгресу Савјета младих, при чему је посебно истакнуто како он у сваком погледу мора осликати енергију и потенцијал за будуће вријеме.

Наведено ће тијело, закључено је на сједници, у сљедећем мандату имати и већу одговорност и већу видљивост, с обзиром на чврсту оријентац-ију партије да млађи кадрови убудуће буду предводници бројних политичких процеса..

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:34