Јокић / - Фото: Фејсбук
25/03/2022 u 09:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јокић: Вријеме ће показати ко је лагао да сам ја узимао новац

Стари купци и продавци, који су годинама куповали и прекупљивали једне друге не умију другачије да мјере осим својим метром, казао је он

Вријеме ће показати ко је лагао да сам ја узимао новац, огласио се предсједник општине Котор Владимир Јокић након јучерашње одржане сједнице Скупштине општине. 

- У Kотору нико није побиједио нити изгубио. Нико није никога издао, нити је било ко кога купио, нити је било ко купљен. Стари купци и продавци, који су годинама куповали и прекупљивали једне друге не умију другачије да мјере осим својим метром.  Ово је побједа града, а ничији пораз нити ичија побједа. Поносан сам на све људе који су ставили Kотор испред свих нас, испред партија, личног комфора, испред свих. Поводом свих лажи, морам да поручим свима који не могу да разумију шта се десило да то никада неће ни разумијети- истакао је Јокић. 

Подсјетимо, јуче су на сједници усвојене све предложене тачке дневног реда, осим предлога директора "Водовода" Лазара Kордића да се подигну цијене.

У скупштинкој сали појавило се 18 одборника - 15 владајуће коалиције Демократе - "За будућност Kотора" - УРА, двоје независних одборника Милица Љутић и Дејан Огњановић, те одборник Демократске партије социјалиста (ДПС) Младен Донковић.

Љутић и Огњановић јуче су званично напустили ДПС чији су до сада били одборници и саопштили да ће убудуће наступати као независни одборници.

Њих двоје и Донковић су данашњим доласком на сједницу дали кворум и омогућили њено одржавање, чиме је избјегнуто могуће распуштање локалног парламента и ванредни избори.

ДПС се јутрос огласио саопштењем да су Љутић, Огњановића и Донковића искључили из партије. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 05:15