Milo Đukanović / - PREDSJEDNIK.ME
14/08/2022 u 20:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kabinet Đukanovića: Vladimir Božović koristi tragediju na Cetinju i lažno se predstavlja

Kabinet predsjednika ovim povodom zatražiti određena postupanja od strane Ministarstva vanjskih poslova i Ministarstva unutrašnjih poslova, uključujući zabranu ulaska i napuštanje teritorije Crne Gore od strane Božovića

Na adresu kabineta  danas je dostavljeno pismo predsjednika  Srbije Aleksandra Vučića upućeno predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću povodom nesreće na Cetinju u kojoj je život izgubilo 11 osoba, među kojima dvoje djece, a šest povrijeđeno.

Kako je saopšteno iz Kabineta predjednika, pismo je upućeno sa zvanične e-mail adrese Vladimira Božovića koji se predstavio kao ambasador Srbije u Crnoj Gori.

Podsjećaju javnost Crne Gore da je Vladimir Božović odlukom Vlade Crne Gore u novembru 2020. proglašen personom non grata.

 - Današnji potez predstavlja još jedan čin nepoštovanja institucija Crne Gore. Neprihvatljivo je da i tragičan događaj na Cetinju, Vladimir Božović koristi da nastavlja sa svojom praksom lažnog predstavljanja i kršenja međunarodnih konvencija. Kabinet predsjednika će ovim povodom zatražiti određena postupanja od strane Ministarstva vanjskih poslova i Ministarstva unutrašnjih poslova, uključujući zabranu ulaska i napuštanje teritorije Crne Gore od strane V. Božovića. Napominjemo da je pismo iste sadržine drugi put u toku dana proslijeđeno sa zvanične e-mail adrese Ambasade Srbije u Crnoj Gori, navode oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:40