Реаговање Кабинета предсједника Владе / - фото: Кабинет предсједника владе
14/07/2021 u 19:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кабинет предсjедника Владе одговорио Марковићу: Имамо преча посла од бављења jефтиним политикантским мантрама

Кажу из Кабинета имају преча посла, а то jе како што приjе земљу опоравити од пустоши коjе нам jе оставила владавина данашњих брижника из ДПС-а

Из Кабинета предсjедника Владе реаговали су на изjаву посланика ДПС-а Душка Марковића коjи jе на Твитеру написао да премиjер Здравко Кривокапић ниjе честитао грађанима Дан државности.

Како се из медиjских пунктова бившег режима и даље инсистира на формално-техничким моментима, односно поставља питање зашто актуелни премиjер поред већ jедном обjављене jавне честитке, ниjе и 13. jула обjавио честитку на Твитеру, упућуjемо их на бившег премиjера Душка Марковића, навели су Из Кабинета предсjедника Владе.

– Управо jе и некадашњи премиjер за вриjеме свог мандата упутио примjедбу, непотребно драматизуjући актуелни моменат, поготово ако имамо у виду да jе исти Марковић своjевремено као премиjер на Твитеру честитао Дан државности, не 13. jула, већ jедан дан касниjе – истичу у реаговању.

Стога, како кажу из Кабинета предсједника Владе неће се убудуће бавити овако jефтиним политикантским мантрама, поготово не у времену када имају преча посла, а то jе како што приjе земљу опоравити од пустоши коjе нам jе оставила владавина данашњих брижника из ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:39