дпс лого
04/09/2021 u 17:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Клуб посланика ДПС: Позивамо грађане на уздржаност, власт да покаже одговорност

Они апелују на представнике власти чија је одговорност за све данашње догађаје на Цетињу, да се уразуме и адекватно се односе према насталој ситуацији

Клуб посланика Демократске партије социјалиста позива све грађане на уздржаност у овом изазовном безбједносном тренутку.

- Молимо све наше уважене грађане да се уздрже од било какве врсте насиља као и да не насиједају на провокације упркос томе што су у цијелу ову ситуацију увучени не својом већ кривицом актуелне власти и њихових београдских ментора. Много је оних који би ових дана да из Црне Горе виде вијести о сукобима, али то неће дочекати јер знамо да су Црногорке и Црногорци, а посебно Цетињанке и Цетињани, познати по мудрости у најтежим временима - саопштили су из Клуба посланика ДПС.

Они апелују на представнике власти чија је одговорност за све данашње догађаје на Цетињу, да се уразуме и адекватно се односе према насталој ситуацији.

- Грађанима који су данас окупљени на Цетињу поручујемо: чувајте мир јер је то наша највећа тековина, а слободу и храброст сте како кроз вјекове тако и данас доказали да посједујете - закључује се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 14:54