/ -ДНП Беране
22/02/2022 u 18:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кнежевић: Беране ће знати и овога пута да одвоји жито од кукоља

Након дискусија, предсједник Кнежевић и посланик Зоговић су одговарали на питања заинтересованих чланова Општинског одбора.

У Беранама је синоћ одржана сједница ОО ДНП Беране у проширеном саставу којој су присуствовали предсједник Демократске народне партије, Милан Кнежевић, као и посланик у Скупштини Црне Горе, Милун Зоговић. 

На почетку сједнице  новим члановима ДНП Беране уручене су чланске карте, а присутни су једногласно подржали  одлуку о проширењу Општинског одбора кооптирањем нових чланова.

Сједница је протекла у знаку предстојећих локалних избора у Беранама, уз осврт на дешавања на државном нивоу. Присутним члановима је предочена комплексност политичке ситуације и саопштен одлучан став да се сачува изборна воља грађана, изражена на парламентарним изборима 30. августа 2020. године. Јасна порука грађана, исказана гласом оних који не желе ништа с ДПС-ом, порука, која не може, нити смије бити изневјерена. А она је истовјетна са недвосмисленом, послатом поруком грађана да је ДПС прошлост у Никшићу, у Мојковцу, на Цетињу, а управо тако ће бити и у Беранама на предстојећим изборима. 

Демократска народна партија ће у Беранама дати значајан допринос потврди изборне воље од 30. августа, уз недвосмислен став да је за ДНП било каква опција сарадње са Демократском партијом социјалиста неприхватљива.

-Беране ће знати и овога пута да одвоји жито од кукоља – истакао је тим поводом предсједник ДНП, Милан Кнежевић.

Милун Зоговић се такође обратио члановима ОО ДНП Беране, и притом истакао сљедеће: "Не можемо пристати да нас неко понижава, јер је свака стопа, коју је ДНП направио, била часна и чиста, усмјерена ка очувању нашег националног идентитета.''  

Након дискусија, предсједник Кнежевић и посланик Зоговић су одговарали на питања заинтересованих чланова Општинског одбора.

Предсједник ОО, Борис Боричић, истакао је да је ДНП, као и у другим срединама, и у Беранама утемељена на здравим основама, те да је и текућа сједница најбоља потврда респектабилне снаге ДНП-а у овој Општини, која спремно дочекује предстојеће политичке утакмице, у којима ће ДПС доживјети још убједљивији пораз од досадашњих политичких пораза у граду на Лиму.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
ДНПБЕРАНЕ

Izdvojeno

06. maj 2024 12:36