Милан Кнежевић / - фото: ДНП
16/04/2022 u 10:34 h
Blaženka GolubovićBlaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Кнежевић: Кривокапић се стратешки окренуо Бугарској, а од Србије тражи прехрамбене производе

Кривокапић ће добити ексклузивну прилику да објасни црногорској јавности да ли је бугарском премијеру или српској премијерки послао допис у којем преклиње за пшеницу, брашно, кукуруз, шећер и кухињску со

Здравко Кривокапић, несуђени Христ а потврђени Јуда, одавно не заслужује озбиљнију политичку анализу јер је кроз свој досадашњи ангажман и јавне наступе показао да није проблем што пије једну те исту ракију, већ што га иста брзо хвата, казао је Милан Кнежевић, предсједник Демократске народне партије.

- Тако је у свом лабудовом обраћању јавности Кривокапић још једном демонстрирао лаж као једини познати модел свог дјеловања, да није ни чудо што после сваког судара са истином заврши нокаутиран у трагикомичном углу људске и политичке изгубљености. Наравно, да је Здравко Кривокапић тек обичан грађанин, он  би био проблем само његове породице и здравственог система, али пошто и даље сједи у премијерској фотељи, принуђен сам да га за његово добро лијечим политичким електрошоковима - каже Кнежевић.

Истиче да ће за неког ко је у 2020. годину ушао као Србин, 2021. годину започео као двјеста посто Црногорац, да би у 2022. години постао Тута Бугарин, технички премијер Кривокапић добити ексклузивну прилику да објасни црногорској јавности да ли је бугарском премијеру или српској премијерки послао допис у којем преклиње за пшеницу, брашно, кукуруз, шећер и кухињску со.

image

Дописи упућени Влади Србије

- ДНП

- А да би ово преклињање Србији било систематизовано, направио је и табеларни преглед мјесечних и шестомјесечних потреба Црне Горе за овим пољопривредно прехрамбеним производима. Чак је тражена и со која није на листи забране, и коју Србија увози из БиХ. Ипак, оно што се да примијетити у овом табеларном прегледу Здравка Кривокапића јесте да Црна Гора једино нема потребе за кокаином и цигаретама, јер су за ова два национална стратешка производа направљене залихе и у случају нуклеарног рата.

image

Дописи упућени Влади Србије

- ДНП

Кнежевић је уз реаговање приложио и дописе обраћања Здравка Кривокапића званичном Београду иако је синоћ црногорске грађане убјеђивао да нам је Софија у сваком смислу ближа.

image

Дописи упућени Влади Србије

- ДНП

- А кад говори о мојим наводним одласцима по мишљење у Београд, Здравко Кривокапић очигледно говори о сопственим искуствима, јер не постоји кафе куварица у западним амбасадама, да од ње, осим чашице ракије, није затражио и мишљење о друштвено политичким питањима  које би одмах постало и званичан став Владе. Више је Здравко Кривокапић усвојио туђих мишљења у ових годину и нешто дана него што су његова дјеца ургирала за економска држављанства у вриједности од 250.000 еура за свако. Зато ћу га поново разочарати да ћу колико данас поново бити у Београду, и то на стадиону Рајко Митић да гледам вјечити дерби Црвене звезде и Партизана. Да су друге околности позвао бих и њега да ми прави друштво,  али  пошто се Кривокапић стратешки окренуо Бугарској, ипак му предлажем да данас  одгледа утакмицу Локомотиве из Пловдива и Арде. А кад су у питању ставови Здравка Кривокапића о СПЦ и њеним епископима, остаје ми да се запитам шта ли би све изговорио о њима да није овакав вјерник пун милосрђа и најљпеших хришћанских врлина. Мада мислим да је то ипак више питање за митрополита Јоаникија да каже да ли подржава ове васкршње тлапње Здравка Кривокапића усмјерене против СПЦ и њених епископа. Али оно што сигурно подржава моја маленкост, јесте најава Здравка Кривокапића да ће написати мемоар - истакао је Кнежевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 11:26