Представници савеза,,Црно на бијело” / - Представници савеза,,Црно на бијело
16/01/2022 u 19:33 h
Ivona DrobnjakIvona Drobnjak
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Конференција у подне: "Црно на бијело" предлаже модел изласка из кризе власти

Они ће одржати консултације, након чега ће одржати конференцију за медије на којој ће бити представљени модели изласка из кризе

Коалиција "Црно на бијело" представиће модел за изласка из кризе власти, потврђено је незванично Дану из УРА.

Они ће одржати консултације, након чега ће одржати конференцију за медије на којој ће бити представљени модели изласка из кризе.

У међувремену су и званично потврдили да ће сјутра одржати конференцију.

 - Позивамо вас да испратите  прес конференциjу коалициjе "Црно на биjело" коjа ће бити одржана сjутра, понедjељак 17. jануар у 12 сати. На прес конференциjи ћемо предочити модалитет за рjешавање актуелне политичке кризе. Говориће лидер УРЕ и потпредсjедник Владе Дритан Абазовић и предсjедник Савеза грађана ЦИВИС др Срђа Павићевић - наводи се у саопштењу УРА.

Подсјетимо, недавно је вицепремијер Дритан Абазовић казао новинарима да се ниjедног секунда не двоуми да се провjери да ли Влада, да ли потпредсjедник, да ли остали министри, да ли сви укупно имаjу подршку парламента или немаjу. Како је навео, то сматра демократским стандардом и од тога не прави никакав баук.

Он је саопштио да је претходних дана разговарао са колегама из парламентарне већине. Након Абазовића, огласио се и један од лидера ДФ-а Милан Кнежевић, који је рекао да је ДФ спреман да буде дио те инициjативе унутар парламентарне већине, али са jасно прецизираним коалиционим споразумом да се након тога бира нова влада из редова актуелне парламентарне већине и евентуално странака мањинских народа

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 07:24