Никчевић испред Суда за прекршаје / - Мирна Никчевић
01/12/2021 u 10:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Коалиција СД-ЛП: Кандидат за одборника вријеђао Мирну Никчевић, УРА да се огради

Богдановић је, наиме, коментаришући на фејсбук страници РТВ Цетиња саопштење којим је Мирна Никчевић изнијела став да је УРА преварила Цетиње, написао „Ко о чему, к...а о поштењу“

Коалиција „СД-ЛП – вазда досљедни Цетињу“ позвала је цетињску УРУ да се огради од мизогиних увреда њиховог кандидата за одборника, Миодрага Богдановића, на рачун кандидаткиње Либералне партије на тој листи, Мирне Никчевић.

Богдановић је, наиме, коментаришући на фејсбук страници РТВ Цетиња саопштење којим је Мирна Никчевић изнијела став да је УРА преварила Цетиње, написао „Ко о чему, к...а о поштењу“.

 - Овакав рјечник не приличи ни улици и некоме ко никакве везе са политиком нема, а понајмање особи која испред једне партије има амибицију да буде одборник у локалном Парламенту. Неће се то, срећом, десити, јер су Цетињанке и Цетињани и те како добро прозрели политику партије коју Богдановић заступа, као што су имали прилику да, 4. и 5. септембра понајбоље осјете „благодети“ власти у којој УРА партиципира са издајницима Цетиња и Црне Горе - наводе из коалиције СД ЛП.

Овим путем позивају цетињску УРУ, њеног носиоца листе Шола Јанковића, као и све друге политичке актере на Цетињу да се јасно ограде од оваквог става некога ко претендује да буде одборник у локалном Парламенту и да осуде мизогино, а прије свега некултурно понашање нашег суграђанина.

 - Уколико цетињска УРА то не уради, сматраћемо да у потпуности подржавају Богдановићев стил и начин изражавања и опхођења према женама, чему ће, увјерени смо, свака часна Цетињанка и Цетињанин умјети на прави начин да одреде мјеру на изборима 5. децембра - , саопштили су из коалиције Социјалдемократа и Либералне партије на Цетињу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 16:47