Miloš Konatar, URA / - URA
18/08/2024 u 11:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Konatar: Odbranili smo imovinu građana, partije većine htjele da je prodaju sumnjivim partnerima Spajića

Juče smo u Skupštini Crne Gore dobili bitku za odbranu imovine svih građana i državne zemlje koju su poslanici PES-a, Demokrata, Nove srpske demokratije, Bošnjačke stranke i ostalih stranaka većine namjeravali da poklone ili prodaju za sitne pare sumnjivim partnerima Milojka Spajića, kazao je šef poslaničkog kluba Građanskog pokreta URA Miloš Konatar.

Konatar: Spajićeva Vlada uhvatila poslanike PES-a u laži

Konatar je istakao zahvalnost svim građanima i građanskim aktivistima koji su se borili protiv ovog lošeg nauma Vasilija Čarapića i PES-a i time dali ključni doprinos da ih spriječimo u pljački Crne Gore.

- Hvala i svim poslanicima koji su sačuvali svoje dostojanstvo i koji nisu glasali za ovaj poguban predlog zakona kojim su Čarapić i PES htjeli da poklone crnogorsku zemlju na 90 godina ko zna kome i još da im omoguće da na toj zakupljenoj zemlji grade i prodaju objekte i time zaradjuju desetine miliona eura- naglasio je Konatar.

Kako je kazao, dobili su jednu bitku, ali su još mnoge pred njima, prva već na izborima u Podgorici 29. septembra.

- Svi moramo biti na oprezu, jer ljudi koji su juče u Skupštini podržali pljačku državne imovine, ne žele da rade u interesu građana i oni ne mogu i ne smiju voditi Glavni grad Podgoricu, ni državu Crnu Goru- zaključio je potpredsjednik URA Miloš Konatar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. septembar 2024 23:42