/ - PC
22/11/2021 u 13:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић поручио Градској ТВ: Ширите недопустив говор мржње

Новинарка Градске телевизије је предходно питала да ли је Милатовић у ноћи између 4. и 5. септембра казао да је велика већина православаца у Црној Гори вјерници Српске правосалвне цркве и да је изнио спорну изјаву

Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић, током представљања пројекта "Црна Гора одмах", критиковао је Градску ТВ.

Он је , на питање новинара те медијске куће, казао да није тачно да је министар економског развоја да је Влади најважније да има наклоност вјерника Српске православне цркве,  да је додао "па шта ако на Цетињу погине десет Црногораца".

(ВИДЕО-ФОТО) Кривокапић: Не правимо државу за тајкуне као предходници, нека нас смијене ако не испоштујемо минималну цијену рада

Новинарка Градске телевизије је предходно питала да ли је Милатовић у ноћи између 4. и 5. септембра казао да је велика већина православаца у Црној Гори вјерници Српске правосалвне цркве и да је изнио спорну изјаву.

- То апсолутно није тачно. И ваша телевизија шири говор мржње који је недопустив за ово вријеме. Никада Вас нијесам критиковао, а  заслужили сте критику. Ваша телевизија је настала као одговор на питање избора у Подгорици, дала је највеће плате да би привукла новинаре из других кућа како би на тај начин промовисала једну једину идеју. Овдје није питање ко је Црногорац, правосалвац, Србин, припадник СПЦ - то нам стално намећете. Битно је јесте ли грађанин. Највећи грађанин у овој Влади је Јаков Милатовић јер је он европски ђак, и он грађански настројен - истакао је Кривокапић.

Он је додоа да је то још једна сервирана лаж која доминира у Црној Гори.

- Све одлуке су донијете у глувој соби, ако су и њу прислушкивали онда немамо шта да причамо - поручио је премијер критикујући Градску ТВ. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 02:14