/ LP
19/12/2022 u 14:44 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

LP: Dan oslobođenja Podgorice je svijetli simbol

Popović dodaje da je Podgorica moderan grad u kojem ima mjesta za sve, grad koji je generator napretka, ekonomski, obrazovni, kulturni i ukupno savremeni centar naše države.

Građanima i građankama Podgorice, gradonačelniku Ivanu Vukoviću, predśedniku Skupštine Đorđu Suhihu i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitam 19. decembar Dan Grada Podgorice, poručio je lide LP Andrija Popović.

-Dan oslobođenja Podgorice i danas je svijetli simbol slavne tradicije koju ovaj grad, na raskršću različitih civilizacija i kultura, baštini u svakom vremenu, sa idejom stalne borbe za pravo, čast i slobodu, i baštinjenje svih različitosti koje je Podgorica uvijek prihvatala kao najveće bogatstvo-navodi Popović.

Dodaje da je Podgorica moderan  grad u kojem ima mjesta za sve, grad koji je generator napretka, ekonomski, obrazovni, kulturni i ukupno savremeni centar naše države.

-Velike šanse i perspektiva koju Podgorica nudi sve više privlači mlade ljude, preduzetnike i investitore i strance u ovaj grad i čini kvalitet života građana stalno boljim a standard života većim. Glavni grad je definitivno, razvojajući se decenijama kao ozbiljna metropola, danas najljepše lice Crne Gore i pogondski motor koji usmjerava razvoj države u najboljem interesu svih građana i građanki-poručuje on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 08:24