Либерална партија / - фото: ЛП лого
17/01/2022 u 18:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЛП: Подржаћемо смjену Владе, већина коначно схватила да Црна Гора тоне и посрће

Црна Гора стављена jе на милост и немилост туђим интересима а њена Влада служи у корист сопствене штете, оцјењују у Либералној паритији

Из Либералне партије су казали да подржавају смјену ове Владе, за чије вријеме у Црној Гори влада аматеризам, незнање и непотизам.

- Либерална партиjа подржаће смjену ове Владе у Скупштини Црне Горе на првоj наредноj сjедници. Како инициjатива за смjену Владе чиjи смо били потписници прошлог мjесеца ниjе добила потребну већину, исказуjемо задовољство што jе, недуго затим, већина посланика ипак схватила да jе то jедино рjешење за Црну Гору - саопштили су из Либералне партије.

Како додају већ годину ипо дана Црна Гора се налази у стању хаоса, несигурности, њом влада аматеризам, незнање и непотизам невиђених размjера.

- Уз све то, Црна Гора стављена jе на милост и немилост туђим интересима а њена Влада служи у корист сопствене штете, урушаваjући комплетан систем, привреду, економиjу али и спољну политику и углед Црне Горе, како би све то лакше, на тацну, испоставили своjим налогодавцима и шефовима - оцјењују у Либералној паритији.

Они су закључили да је предубоко већ потонула и посрнула Црна Гора и да су у обавези да подрже сваки потез коjи ће зауставити то посрнуће и дати наду да се наша држава може вратити на пут демократских, грађанских и модерних друштава.

- Либерална партиjа увиjек jе на прво мjесто, испред партиjских, личних или било каквих партикуларних, постављала интересе Црне Горе. Позивамо и све партиjе из опозициjе, грађански и проевропски ориjентисане, да слиjеде такав примjер и одоговорно се однесу према времену коjе долази. Црна Гора jе пред великим искушењима а грађани очекуjу од нас много - истакли су у Либераној партији.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:44