/ FOTO: Igor Šljivančanin
16/05/2024 u 09:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mandić sa Majarom: U narednom periodu potrebno snažiti i parlamentarnu saradnju

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić sastao se juče u Bragi tokom 18. zasijedanja Parlamentarne skupštine Mediterana, sa Enam Majarom, predsjednikom PAM-a, koji je ujedno i predsjednik Gornjeg doma Parlamenta Kraljevine Maroko.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić sastao se juče u Bragi, Republika Portugal, tokom 18. zasijedanja Parlamentarne skupštine Mediterana, sa Nj. E. Enam Majarom, predsjednikom PAM-a, koji je ujedno i predsjednik Gornjeg doma Parlamenta Kraljevine Maroko.

Mandić se zahvalio na pozivu da učestvuje na 18. zasijedanju PAM-a, ističući tom prilikom da je ta platforma od ključne važnosti u današnjim turbulentnim vremenima, jer upravo okuplja i dodatno razvija kako same zemlje Mediterana, tako i njihovu međusobnu saradnju. On je apostrofirao da Crna Gora i Kraljevina Maroko imaju veoma dobre odnose i da vjeruje da će se u narednom periodu intenzivirati ekonomska saradnja između dvije zemlje.

Predsjednik Majar je izrazio zadovoljstvo povodom susreta, dodajući da mu je izuzetna čast što predsjednik Mandić učestvuje na Konferenciji. On je dodao da je u narednom periodu potrebno snažiti i parlamentarnu saradnju.

Dva predsjednika su izrazila obostranu spremnost za formiranjem parlamentarnih grupa prijateljstva.

Predsjednik Parlamentarne skupštine Mediterana je odlikovao predsjednika Mandića ordenom Parlamentarne skupštine Mediterana (PAM) i uručio mu zvaničan poziv da posjeti Kraljevinu Maroko.

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. jun 2024 20:02