/ - Јована Маровић 
20/01/2022 u 15:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Маровић Демократама: Ви сте без става, храбрости и без искрене жеље да се ЦГ прикључи ЕУ

Не вријеђа ме квалификација лажне НВО активисткиње. Борим се за демократију и владавину права у Црној Гори много дуже од ваше партије, наводи она

Узалуд је да објашњавате наводне разлоге због којих шест мјесеци нисте жељели да подржите именовање Тужилачког савјета, саопштила је потпредсједница Грађанског покрета УРА Јована Маровић у одговору Демократској Црној Гори. 

-Јавности је јасно да сте се руководили другим интересима, те да сте позиционирање и заузимање мјеста у извршној власти ставили испред борбе против корупције и организованог криминала. А рачуница је јасна, кад нема резултата у владавини права, нема чланства у ЕУ. Демократе су, дакле, против чланства у ЕУ-сматра Маровићу.

Додаје:"Не вријеђа ме квалификација лажне НВО активисткиње. Борим се за демократију и владавину права у Црној Гори много дуже од ваше партије. Вас заправо боли што истински активисти и борци за људска права бирају УРА-у, а не Демократе, јер ви представљате све оно против чега се бор".

-И на крају, престаните да се кријете иза своје ПР службе. Култура комуницирања и кућног васпитања подразумијева да именом и презименом станете иза својих ријечи кад се некоме директно обраћате. Претпостављам да је проблем у томе што ширите полуистине и увреде, што је ваш једини начин скретања пажње на себе, будући да став никад и немате- закључила је она. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 13:54