Небојша Медојевић / - PC
21/01/2022 u 23:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић: Абазовић је због новца издао изборну вољу грађана

Он тврди да су се Дритан Абазовић и Мило Ђукановић срели у Дубаиjу и да отворено сумња да су се тамо договорили о новцу

Дритан Абазовић ниjе аутентичан, нити самосталан политичар.Нема никакве дилеме да ово што jе Абазовић урадио, да jе jедна издаjа,  рекао jе лидер Покрета за промјене Небоjша Медоjевић, председник Покрета за промене у Усиjању на Курир телевизиjи.

- Ове структуре су се формирале само око jедног циља, а то jе да треба заштитити тековине Мила Ђукановића, да га не треба хапсити, да не треба забранити рад ДПС, да се досиjеи и таjне службе не требаjу отварати, jер би се тамо можда нашли неки свештеници у Црноj Гори и неке друге структуре и да треба уништити Демократски фронт. Треба истину рећи - ова влада jе формирана да сачува ДПС и да уништи ДФ. То jе био циљ- додао jе Медоjевић.

Небоjша Медоjевић тврди да су се Дритан Абазовић и Мило Ђукановић срели у Дубаиjу и да отворено сумња да су се тамо договорили о новцу, пошто jе како Медоjевић истиче новац jедини мотив због ког jе, како каже, Абазовић издао изборну вољу грађана.

- Мило Ђукановић и Дритан Абазовић су се сусрели у Дубаиjу. Отворено сумњам да се ту радило о новцу, jер jедини мотив за ово што jе Дритан урадио jе новац. Отворено сумњам да су се договорили о новцу. Имате ситуациjу да jе предсједник владе оптужио свога замјеника да подржава нарко картел и да jе одао информациjе коjе су међународне службе доставиле Дритану Абазовићу да би заштитио нарко клан, то jе оваj кавачки клан у Црноj Гори. А замјеник премиjера jе оптужио премиjера да шверцуjе цигарете, што jе такође тачно, jер jе блиски рођак премиjера Кривокапића jедан од главних дистрибутера шверца цигарета у претходном режиму - додао jе Медоjевић у Усиjању.

Медоjевић jе додао да jе ово jедна од наjкорумпираниjих влада.

- Ова влада Абазовића и Кривокапића jе jедна од наjкорумпираниjих влада у Црноj Гори - рекао jе Медоjевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:58