/ MEDOJEVIĆ IVAN PETROVIC-IPE
14/04/2022 u 10:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић: Формира се кокаинска влада, да би се шверц наставио и ширила србофобија и русофобија

Ђукановић је дио тих “специјалних операција дубоке државе “ које подразумјевају шверц наркотика, цигарета, оружја, прање пара

План дубоке државе за Црну Гору је шверцерска зона која никад неће бити у ЕУ, зато се и формира кокаинска влада коју подржава 5-10% бирача и 100% мафије, сматра Небојша Медојевић лидер Предсједник ПзП.

-Зато је Мило “поштени демократа и грађански политичар”, а Свето “мафијаш”. Ђукановић је дио тих “специјалних операција дубоке државе “ које подразумјевају шверц наркотика, цигарета, оружја, прање пара, логистику за криминалце… Колумбија на Јадрану- наводи Медојевић.

Како поручује у саопштењу, "Демократија, слободни избори, правна држава, поштена Влада, економски развој није план дубоке државе за Црну Гору".

-Зато се формира ова кокаинска Влада, да би се шверц кокаина и цигарета наставио и да би се ширила србофобија и русофобија. Нема везе колико кошта. Шверц је најбољи у условима криза и ратова. Лако је то оправдати “бригом за народ, пензионере, државу”. А они све богатији и богатији. А народ све сиромашнији, корупција све већа, криминал све јачи, а држава све слабија. Временом се ствара кокаински народ, кокаинска култура, кокаински менталитет. Погледајте Колумбију и Мексико. Земље сјајне историје и традиције, сада у хаосу и биједи- наводи Медојевић.

Додаје:"`Ево шта је професор Универзитета из САД  Светозар Стив Пејовић поручио студентима на трибине на Универзитету Доња Горица у Подгорици 2010 године. - Мала Црна Гора не треба да иде у интеграције зато што су бенефити „останка по страни” много већи од уласка - објаснио је овај професор, поријеклом Црногорац. Он је додао да немамо разлога да се плашимо да бисмо били изоловани. Пејовић тврди да Црна Гора има шансу да буде центар трговине забрањеним производима уколико не би ушла у ЕУ".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 15:57