Медојевић / -Фото: Н1
29/08/2021 u 10:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Медојевић: Кривокапић је крпа којом ДПС брише ципеле умрљане злочинима

Лидер Покрета за промјене (ПзП) реаговао је на писање Портала Дан

Лидер Покрета за промјене (ПзП) Небојша Медојевић реаговао је на писање Портала Дан, истичући да, ако је тачна информација да су осумњичени за шверц 1.400 килограма кокаина пуштени да се бране са слободе, онда свима мора бити јасно да су правила ДПС мафије јача од Устава и закона.

Крстовићи пуштени да се бране са слободе

Како је истакао, ова одлука Вишег тужилаштва је знак да држава не постоји, да имамо опасно двовлашће или безвлашће.

- Сваки дан ове неспособне и кукавичке Владе ДПС мафија јача и пријети држави. ДПС је онда мафија је јача од државе. Ако тужилаштво пушта да се бране са слободе актери највеће запљене кокаина у историји Црне Горе, онда то тужилаштво не ради за државу Црну Гору, већ за ДПС мафију. Да не набрајам притворске разлоге по ЗKП и чињеницу да су невини људи из ДФ-а лежали по осам мјесеци у истражном затвору за монтиране случајеве лажног државног удара и лажног прања пара- тврди Медојевић. 

Како је казао, ваљда је сад јасно предсједнику Скупштине Алекси Бечићу коју је национални штету направио томе што је два пута спријечио нужне промјене у тужилаштву. 

- Надам се да је јасно и амбасадорима Kвинте да је тужилаштво дио ДПС мафије, а не институција државе Црне Горе. Да ли ће координатор свих коордонатора свих безбједносних служби, сада звати Венецијанску комисију да пита: шта би ово? Kо ће заштитити професионалце из Царине и Управе полиције који су спровели ову акцију? Да ли је запљенена количина обезбјеђена, или ће можда нестати, као цигарете из складишта у Луки Бар?- пита се Медојевић. 

Према његовим ријечима, ДПС је криминално мафијашко крило је опасно по мир и стабилност земље.

- Они не познају језик дијалога, толеранције и компромиса. Они ову Владу виде као слабу, неспособну и без чврсте одлучности да се направи дисконтинуитет са тоталитарним поретком. Не може Црна Гора опстати, са ДПС монструмом у свом организму који је једе изнутра. ДПС “осми путник”, алиен, не прихвата кохабитацију. Такве екстремистичке, терористичке организације огрезле у криминалу знају само за силу и однос снага.  Оног тренутка када полиција није ухапсила Веселина Вељовића због јавног позива на рушење уставног поретка, Влада је пала, држава је нестала. Kривокапић само иде на посао у кабинет премијера, али он није премијер. Он је обична крпа којом ДПС мафија брише своје ципеле умрљане крвљу и злочинима- поручио је Кривокапић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 04:20