Медојевић / Фото: Портал Дан
04/04/2022 u 10:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Медојевић: Сорош ће формирати мањинску Владу, Дритан је потрчко овог болесника

Одани Сорошев сарадник у Црној Гори је и Мило Ђукановић, тврди предсједник ПзП-а

Мањинска Влада Дритана Абазовића биће марионетска Влада финансијера и бизнисмена Џорџа Сороша, тврди лидер ПзП-а Небојша Медојевић.

Како је истакао, постаје јасније да документа из лап-топа Хантера Бајдена, сина предсједника САД доказују да су дјелови администрације САД под контролом екстремне љевице и дубоке државе, а уз подршку дјелова Пентагона, УСАИД, ЦИА развијали биолошка орузја у лабораторијама у Украјини.

- Kорупцији склони екстремни љевичари спемали су биолошко оружје и разрађивали оперативне планове његове употребе у офанзивним војним операцијама. Један од кључних финансијера ових злокобних планова је и Џорџ Сорош  Та иста злочиначка организација са болесним плановима контроле влада, ресурса, популације планира да формира 43. Владу Црне Горе на чијем челу треба да буде потрчко и апсолутни слијепи послусник ових болесника- тврди Медојевић, алудирајући на Абазовића. 

Он је позвао све политичке лидере и одговорне људе који утичу на формирање јавног мњења да најозбиљније могуће схвате опасност по црногорско друштво.

- Глобална дубока држава има упориште у пет одсто домаће популације- наводи Медојевић.

Он је сигуран да лидери СНП нијесу у довољној мјери размотрили шта је прави смисао формирања нове Владе и за какву опасну сврху ће бити злоупотребљени.

- Влада глобалног банкарског фашизма треба да уведе диктатуру и једноумље и да претвори Црну Гору у платформу за имплементацију опасних намјера ових моћника- додао је Медојевић. 

Он нема дилему да је одани Сорошев сарадник у Црној Гори и предсједник Црне Горе Мило Ђукановић који је, како каже, "масно платио да неке протуве и криминалци оптуже ДФ за исту ствар".

- Долази вријеме откривања дуго скриваних тајни о глобалној дубокој држави и њиховој владавини свијетом, преко новца и купљених послушника у партијама, медијима и НВО сектору. Ових дана гледамо како амерички конгресмени раскринкавају у срамну улогу ФБИ и ЦИА у прикривању доказа против Хилари Kлинтон и Хантера Бајдена у директном учешћу у изборној крађи Доналда Трампа 2020. године. У поптуности подржавам одлуку Страхиње Булајића да не заказује сједницу парламента и као један од лидера ДФ поносан сам на патриотско, државничко, демократско и историјско држање у овим преломним временима. Браним право овог народа да на изборима одлучује о својој власти и својој судбини. То је највише што један човјек, патриота и државник може учинити за свој народ и државу- закључио је Медојевић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 17:02