Небојша Медојевић / - Фото: Фејсбук
04/10/2021 u 21:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Медојевић: Удруживање Ђукановића са Радончићем и Кељмендиjем било jе превише за Амере

Он је казао да и за мито од 7,3 мил еур коjе jе Ђукановић добио од Мађар Телекома за приватизациjу Телекома ЦГ, постоjи судско признање кривице мађарских менаџера на суду у НY. Документа и докази су у ЦГ. Само треба да добиjемо и тужиоца

Предсједник Покрета за промјене Небојша Медојевић огласио се поводом истраживања Манса да су предсједник Црне Горе Мило Ђукановић и Блажо Ђукановић скривали офшор компаније у пет држава.

У једној од објава на Твитер налогу Медојевић наводи да никад ниjе истразена његова тврдња да jе Ђукановић био власник 33% оф шор компаниjе Саломон Ентерписес коjа jе купила КАП.

– Касниjе jе ЕН+ група Дерипаске купила тих 33% и угасила фирму. Елегантна наплата корупциjе – написао је Медојевић.

image
- фото: Небојша Медојевић Твитер

Он је казао да и за мито од 7,3 мил еур коjе jе Ђукановић добио од Мађар Телекома за приватизациjу Телекома ЦГ, постоjи судско признање кривице мађарских менаџера на суду у НY. Докимента и докази су у ЦГ. Само треба да добиjемо и тужиоца коjи ниjе његов слуга, већ слуга државе Црне Горе.

- Пребацивање лажних кредита са кеш колатералима између Прве банке и Хyпо Алпе Адриа Банке jе посебна прича. Преузимање ХЕТЕ са 200 мил Еур имовине, без jедног ЕУР званицне уплате…. 

Глобално прање прљавог новца кинеских триjада ( Пуа), корумпираног еx премиjера Таjланда Шинаватре, краља нелгалног интернет клађења СХРОДИJА, Азарбеjџанског корумпираног диктатора Алиjева, везе са криминалним премиjером Малте Мускатом, сином египастког диктатора Мубарака.

Криминално удруживање Ђукановица са Фахром Радончићем и Насером Кељмендиjем било jе превише за амере. Дрога jе постала нова опсесиjа Ђукановића. То jе био почетак краjа подршке запада.

Када jе црногорски државни наркокартел пао са 26 тона комаина на броду MSC GAYANE у Филаделфиjи, био сам у посjети Конгресу САД. Да сам могао у земљу да пропаднем. Breaking news- MONTENEGRO CREW SEIZED WITH 26 t COCAIN – поручио је Медојевић у објавама на Твитеру.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 08:18