Зоран Микић / - фото: ГП УРА
12/11/2021 u 11:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Микић одговорио ДФ-у: За УРУ приоритет избор чланова Тужилачког савјета

Борба против организованог криминала, нити напредак на путу ка ЕУ не може добити пуни смисао без реформисаног тужилаштва што са свих адреса потврђуjу наши међународни партнери, казао је Микић

Грађански покрет УРА, као и до сада, учествоваће у свим разговорима коjи имаjу за циљ унапређење политичке ситуациjе, квалитета живота грађана и убрзану интеграциjу Црне Горе у Европску униjу, саопштио jе данас извршни директор ове странке Зоран Микић одговараjући на захтjев ДФ-а са посљедњег састанка парламентарне већине одржаног у понедjељак.

Он jе апострофирао, као што су нагласили из УРЕ на том истом састанку, да приоритет за њих у овом тренутку jесте избор преосталих чланова Тужилачког савjета.

- Као што сви знамо борба против организованог криминала и корупциjе нити напредак на путу ка ЕУ не може добити пуни смисао без реформисаног тужилаштва што са свих адреса потврђуjу и наши међународни партнери - поручуjе Микић.

Каже да jе избор Тужилачког савjета друштвени, државни и политички приоритет и да у УРИ сматраjу неодговорним према грађанима а и према међународним партнерима да се његов избор условљава избором нове Владе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 13:50