Милачић / Фото: Иван Петровић Ипе
28/10/2021 u 10:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Милачић: АСК тврди да имам супругу Биљану, нисам знао да сам два пута жењен

Позивам поменуту Биљану да се јави да сви заједно утврдимо откуд њен новац у мом имовинском картону, поручује лидер Праве

Пошто Агенција за спречавање корупције (АСК) тврди да посланик парламентарне већине и лидер Праве Црне Горе Марко Милачић није пријавио све приходе и имовину, Милачић тврди да АСК манипулише подацима и да у бази података Управе прихода и царина стоји да Милачић има супругу Биљану. 

Имовину нису пријавили Бранко Чавор, Александра Вуковић, Јоковић, Милачић...

- Забрињавајуће је то што АСК намјерно прикрива, а управо у мом примјеру је желио да манипулише, а што спада у рубрику „вјеровали или не. Наиме, став 5 позива који сам добио од АСК-а, потпуно је нетачан, из мени непознатог разлога, јер ми се званично ставља на терет да сам прикрио приход од 5.820.00 еура на име „супруге Биљане“, која увидом у базу података Управе прихода и царина Црне Горе, како стоји, заправо приходовала 6.207.84 еура. До тог тренутка нисам био у току да имам још једну супругу, Биљану, па и сада јавно молим директорицу Јелену Перовић да појасни ко је фамозна Биљана и откуд она у мом Имовинском картону. Позивам и поменуту Биљану да се јави да сви заједно утврдимо откуд њен новац у мом Имовинском картону и како сам прикрио разлику од 387.84 еура у Биљанину, тј. моју наводну корист и додатно како сам њу прикрио, уважену госпођу Биљану- реаговао је Милачић. 

Такође је истакао да је током изјашњења у АСК-у тражио информацију зашто АСК није до краја процесуирао непријављену имовину и скупоцјене сатове предсједника Црне Горе Мила Ђукановића.

- То сам и лично у Скупштини Црне Горе тражио од директорице Перовић. АСК и Перовићева и даље не виде сат на руци Мила Ђукановића, али зато очигледно виде имовину моје непостојеће супруге- поручује Милачић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 13:02